(Android/iOS) Warplane Inc. Война \u0026 Самолеты зламати необмежену кількість токенів
Feb 6, 2022 22:14:22 GMT -8
Post by horsepotingchip on Feb 6, 2022 22:14:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc. Война \u0026 Самолеты ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc. Война \u0026 Самолеты IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість токенів ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc. Война \u0026 Самолеты 2022 version ▞▞▞
Дуже повільна гра не може грати в літак з низькою потужністю, будь ласка, покращте гру, вона гарна, але дуже повільна, навіть якщо у мене 8 ГБ оперативної пам’яті
Дуже бентежить те, що потрібно висунути палицю вперед, щоб піднятися. Було б добре, якщо б була можливість це змінити.
Гра досить цікава. Хоча вона схожа на Earn to Die, це зовсім не погано, бо тут власний антураж. Дуже подобається!
Мені подобається гра, але на другому рівні кампанії новий літак, який ви отримаєте, не витримає жодного снаряда. Я хотів би використати літак першого ступеня, але його немає.
Beach War: Fight For Survival Завантажити останню версію (0.1.0) безкоштовно .apk - Захистити пляж від ... скачати Warplane Inc. Война & Самолеты apk
Cooking Joy 2 Simulācijas spēles kpb
Нарешті найшов таку круту гру яку можна пограти піся важкого дня
Гра хороша
Я неймовірно розгублений. Нарешті я навчився злітати і приземлятися, іноді воно застрявало в неправильному напрямку. Але неможливо пройти рівень 1. Вам потрібно кілька разів програти і подивитися додаткові додатки, щоб оновити достатньо, щоб просто пройти рівень 1? Тут немає суду.
Не обманюйся, як я. Для гри потрібні гроші. Кнопка бомби...це найважливіша зброя для проходження частини, якщо гра, щоб розблокувати все...така маленька....ваш палець часто навіть не реєструє натискання кнопки. Крім того, ви отримуєте лише 1-2 бомби, навіть якщо заплатите за оновлення. Кнопка пістолета досить велика....і ледь корисна. Порада розробнику.....будьте реальними. Ви робите це заради грошей...Ми всі хочемо грошей!!!!
Якби у мене була ліцензія на польоти, я б грав у це, але я не граю, що для мене навіть перший рівень легко перевершити. Зробіть ще одну спробу та знайдіть спосіб полегшити польоти. Крім того, перший літак, який ви отримаєте, не має достатньої кількості кінських сил, щоб добре літати, виправте це. :/
Ох, контроль поганий. Ніколи в житті не було такої проблеми з посадкою літака. Не можу уявити, як погано, коли ви виходите з першого навчального польоту.
Досить хороша гра. Не засовує рекламу вам у горло після кожного рівня (зазвичай це відбувається після кожні 2 або 3 рівні), тому це вже краще, ніж 98% інших мобільних ігор. Елементи керування спочатку були дещо заплутаними, але як тільки я їх зрозумів, вони непогані. Загалом така хороша гра
Гарна історія, чудова гра. Саме цими словами я б використав, щоб описати цю гру. Я можу сказати, що команда наполегливо працювала над цим. І тим більше, що він був натхненний подіями реального життя. Це просто чудовий досвід навколо, дуже рекомендую!
Занадто багато шліфування на початку для мене.
Це гідна гра, але я купив спеціальний набір для реактивного винищувача та ядерної зброї, але я їх не отримав
Гра нормальна, але мені не подобається , що джойстик завжди статичний, якби він реагував на мій палець повністю в лівій частині було б круто, можливо, як у грі Sky Force або Magic Survival (розуміння, що ігри різні але все ж) . Було ще щось, але я забув) дякую розробнику за гру.
Управління неможливо розібрати
Важко керувати літаками, літак зупиняється легко, чутливість - СУПЕР СМІТТЯ Я сподіваюся, ви, хлопці, виправите це
Контроль польоту (шаги) жахливий. По-перше, він недостатньо реагує. Я рухаю палицю вгору або вниз, щоб керувати висотою, і потрібен надмірний рух, щоб побачити будь-яку зміну висоти, а потім площина різко рухається в протилежному напрямку. По-друге, вам потрібно додати опцію інвертувати контроль висоти. Практично в УСІХ літаках RC або пілотованих ви відтягуєте палицю, щоб піднятися, і штовхаєтеся вперед, щоб спуститися. Ця гра протилежна. Виправте керованість, і я думаю, що це буде краща гра.
Через 2 хвилини реклама... Чому? Візьміть з мене плату за гру і закінчіть, але не показуйте мені рекламу, це гра
Warplane Inc Hills & WW2 plane Action ourk
Я видаляю. Ти не збираєшся висмоктувати мої гроші. Я не проти платити за гру, але я відразу бачу, що починаючи з літака, який ледве може злетіти з землі, і потреба витрачати гроші, щоб навіть почати грати, це великий НУЛЬ для мене
Spaceflight Simulator – Додатки в Google Play
Вооружение самолёта Не-114 оказалось наиболее слабым из всех немецких поплавковых ... Aircraft of the Second World War», London, Putnam & Company Ltd., 1972
Гра повинна приносити задоволення, а не розчаровувати. Гра повинна захоплювати вас, а не видалятися після перших 5 хвилин. У цій грі немає уявлення про те, як працює літак або що мобільна гра має бути випадковою. Мій літак не повинен горіти, коли я злегка торкаюся землі, або приземлятися зі швидкістю 15 миль/год.
Гра хороша і дуже приємна, але я вважаю, що прогрес кампанії занадто повільний, і це погано, що ви не можете використовувати попередній літак, який ви купили, поки не закінчите кампанію. Було б приємніше прогресувати, якби ви могли використовувати попередній літак, який ви придбали. Крім того, інші режими гри повинні бути доступні з самого початку, щоб вам не набридла кампанія.
Чудова гра, але нова система керування ускладнює керування вашим літаком. Буду вдячний, якби ви поміняли його на стару систему, де вам не потрібно було весь час тримати палець на контролі напрямку
Елементи керування занадто чутливі. Неможливо грати
рекомендую
Чудова гра. Дуже цікаво й якісно. Єдине зауваження українські: деякі елементи з обраної цією причиною описуються іншими мовами. Або англійською, або російською. Проте це дрібниці, я ідеально вражений наявністю української.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Laga ejqm
Завантажити Game Action For Android
Дуже веселий і продуманий дизайн гри. Деякі частини кампанії здаються дещо повторюваними, але ігровий процес та механіка настільки веселі, що воно того варте. Чудова гра!
На жаль, гра була б дуже приємною, якби кнопки дійсно реагували і працювали при першому натисканні. Ви не можете терпіти таку безглузду проблему.
Мені це дуже подобається, але я бажаю інших режимів, таких як протиповітряна оборона та інші режими
Це як далеко ви можете зайти. Просто, але приємно. Багато реклами, але за розумною ціною, щоб позбутися від них. Механіка може бути трохи складною, але розробники подумали про розчарування гравців при приземленні і створили спрощену настройку приземлення. Хотілося б, щоб було більше літаків на вибір. Інакше 4/5 зірок. Слава розробнику за гарну гру, яка вбиває час. 👏
Художній стиль цієї гри дивовижний, я ще не повністю завершив кампанію, і я так заінтригований. Я з нетерпінням чекаю кожного листа і газети, які будуть показані. Історія добре викладена, і я відчув, що я не можу брехати, ха-ха. Продовжуй гарно працювати.
Гарна гра
Я дуже чекав цієї гри, але вона не літає правильно (перевернуто), всі знають, що літає, ви тягнете вниз, щоб піднятися, тягніть вперед, щоб опуститися. Я хотів би, щоб у них була можливість змінити це
Гра має дивовижну концепцію, але в кінцевому підсумку це досить дивна гра, яка заробляє, щоб померти, але в літаку. Ви не отримуєте достатньо палива, щоб виконати першу місію, і вам доведеться грати в неї кілька разів, що закінчиться аварією, щоб оновити паливо. Також немає елементів керування перевернутою площиною. Хороша ідея, погане виконання.
Ідеї з паливом і посадкою було достатньо, щоб змусити мене видалити це. Намагався виконати частину уроку про посадку протягом 10 хвилин, але на трасі недостатньо місця, і 1 помилка знищить весь ваш літак
Гра зовсім не реалістична.Тому що пролетіти під снайперськими пострілами зеніток потрібно реально закінчити льотну академію.Також,як вони можуть так швидко перезаряджатися і давати такі точні постріли на висоті 2000 метрів.Розробник повний даун, який нічого нормально зробити не може.Нікому не рекомендую
Some duly incorporated entities may not be owned by individuals nor by other ... tion for Windows or an Android application for education or Linux gaming.
Я люблю Другу світову війну і шукав гру, в яку я міг би пограти на дереві, коли йшов на полювання. Я наткнувся на це. Це абсолютно красиво. Мені подобаються деталі та ностальгія в цій грі. Мій абсолютно новий фаворит. І це виходить від людини, яка не грала на телефоні МІСЯЦЯМИ. Настійно рекомендую, на руку👍
Іноді я натискаю на кнопку бомбардування, але вона не відповідає.
Ця гра смокче м'ячі. Якщо ви навіть не можете посадити літак у підручнику, навіщо навіть пробувати гру. Будь-хто зі здоровим глуздом знає суть ранніх етапів гри, щоб зачепити вас. Натомість це лише підтверджує, що якщо починати так важко, то буде лише важче.
Це дуже унікальна гра, у неї весело грати, але є багато дрібних помилок і збоїв. Літаки не мають оновлень, які ви встановлюєте на них, елементи керування часом можуть бути дуже незграбними, а певні параметри гри, які повинні бути доступні після завершення кампанії, просто не працюють. Тож варто грати один раз, але можна повторити, лише якщо ви плануєте витратити гроші.
Чудова гра. Але чому він хоче переглядати мої контакти та видаляти/записувати мою внутрішню пам’ять і мати повний контроль над Інтернетом? ЧОМУ? Я можу дати йому сховище, але контакт і Інтернет?