Post by jeterpberziemar on Feb 20, 2022 21:13:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kovance za generator goljufive kode ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Povezano z WiFi, vendar prikazano brez povezave v igri, znova zaženite še vedno enako
Povečajte ikono pripomočkov. Nenehno izgubljam teke zaradi napačnih nastavitev in neuporabe pripomočka.
Ni možnosti, da bi dobili bot-okvir!!😶
V redu je, dokler ne greš k županu. Obtičal sem se na določenem področju, kjer ne morem premakniti lika😂😂
Zaenkrat mi je všeč; edina stvar, ki mi zaenkrat ni všeč, je, da se lahko razporediš kjerkoli na igrišču, kar pomeni, da lahko postavim svojega bližnjega bota tik ob tvojem ostrostrelcu in obratno. Bolj taktično bi bilo, če bi bili omejeni na polovico ali celo tretjino igralnega polja za uvajanje botov.
odlična igra ampak župan je hrošč
Všeč mi je, da bi bila igra lahko boljša. predlogi 1 dodajte interakcijo z igralcem v svetu, da dodate vrednost (naj bo "unikaten") 2. oblačila "omara" naj dodajajo vrednost ne 0. Vau! To je velika igra Spremeni to! 3. IMO uporabniški vmesnik med PvP/PvE bojem je mešanica prevelikih ikon, ki zmedejo in nekoliko dražijo zaradi refleksa, ki ga uporabnik zahteva predvsem med PvP areno. Lov na zaklad <<<- izboljšajte se tukaj še posebej .... lov na smetnjak in arena sta zabavna. Naj bodo posodobitve izboljšave.
všeč mi je igra do zdaj, pravkar sem odklenil puščavo. V tem, kako greste ven in imate nekakšna "naključna srečanja", igra najmanjše kot Pokemon nove generacije. Napredovanje je zaenkrat dovolj hitro. V meni se vrže dovolj nove vsebine, ki preprečuje, da bi igra po nekaj urah postala zastarela.
Dobro ima potencial, vendar ni tisto, kar mislite, da je veliko težje in ne morete dobiti draguljev zastonj, to je 75 % p2w v višji ligi v solo, morate porabiti denar, da naredite dobro ekipo botov. In thropy mehanika je zelo zamotana ali nepoštena, ker če zmagam, dobim 40 tropijev in če izgubim, izgubim 39, kar 99 % tega, kar sem pridobil, ni pošteno. Izboljšajte svojo igro.
Botworld Adventure Hry na hrdinov jhp
Zelo dobra igra priporočam
Zelo sem užival v igri, vendar se je po nedavni posodobitvi začela zelo zrušiti in ne samo, da se ne odpre. Odprem in se zatakne pri 8% nalaganju in ne glede na to, kolikokrat poskusim znova in koliko časa čakam, se ne premakne.
Če se mi le ne bi bilo treba tako pogosto boriti s toliko sovražniki v divjini. Vsakih 30 sekund dobesedno naletite na sovražnika in imate možnost samodejne bitke. Kaj lahko uživate v tej igri? Nesmiselni boji samo zaradi tega sploh niso zabavni.
Obožujem to igro. Moja edina težava je, da ko združiš sposobnosti in ojačevalnike, veriga tega, v kar se spremenijo, nima smisla. Na primer, super bi bilo, če združite tri sposobnosti, povezane z zdravjem, in dobite še eno sposobnost, povezano s Heathom. To je moja edina prava pritožba.
Ok, grafika je dobra, a igranje je slabo, ko se igra čez minuto sesuje in zapusti mojo igro, ko sem upal, da je bil moj napredek izbrisan, zato moram začeti znova in se dogaja znova in znova. Te igre ne bom igral, dokler ne popravi
No, sprva je zabavno, vendar morate dati denar, da hitro pridete kamor koli in na neki točki se zavete, da so vaši najljubši roboti prešibki in jih boste želeli kupiti, ker ko je igra v najboljših močeh, je prava zabava, ne morete samo vrgati vi fantje v ringu in samo zmagajte, ker se igra razvija proti vam. Prvih nekaj ur sem se zabaval, dokler nisem spoznal, da lv piha in stane veliko in ne moreš iti v pvp območje brez nakupa, da bi lv gor
Neverjetno igranje (ne tako daleč) in umetnost je osupljiva, toda iz nekega razloga okvirji postanejo samo grozljivi in nemirni. Igre, kot so brawl stars in druge, lahko izvajam gladko, vendar ima ta igra manj dosledno frekvenco sličic kot igra call of duty na Nintendo wii.
Ima velik potencial, vendar napake pokvarijo izkušnjo. Tik pred dvobojem sem izklopil igro in zdaj zaslon ne deluje, zato moram odstraniti. Obstaja tudi napaka pri entitetah, zaradi katerih so videti goli, popačeni ali pa se sploh ne pojavijo. Dobra ideja, slabo izvedena.
Vse je dobro in lepo od grafike, zvoka, igranja in zmogljivosti, razen v eni stvari, zakaj rekrutirani bot rekrutov ni dobil AI exp, lahko dobijo ostanke, vendar AI exp ne more to res razočaranje, to je edina težava te igre, ampak na splošno je to igra je zelo zanimiva in zasvojena. Kako lahko razmišljate o tem problemu.
Zelo mi je všeč ta igra. Male podrobnosti me presenetijo. Kot pogovori, ki jih vodijo stražarji, vaš robot vas spremlja naokoli, otroci, ki se igrajo v ozadju in občasno govorijo. Igri daje življenje, je robotska različica pokemonov odprtega sveta, ki smo si jo vsi želeli. Da, morda boste morali porabiti 10 $, da se bo žogica kotala, vendar je vredno. Pravkar sem odklenil čoln za odhod v puščavo in prepričan sem, da se bom še vedno zelo zabaval.
Absolutno obožujem to igro! Ne tako kot vsi ti grozljivi denarni zapleti v teh dneh, edini čas, ko vidite oglas, je, če si ga ogledate, da bi dobili nekaj več. Zelo sem vesel, da sem porabil svoj denar za podporo tej ekipi v primerjavi z večino drugih.
Ležerno in odlično igranje, če nam je všeč rpg, toda ta igra nas prisili, da se pridružimo potovanju sveta botov. Dobro delo dev
Všeč mi je. Presenetljivo dobra igra. Čeprav bitka ni najbolj zapletena ali globoka (tudi možnost samodejne bitke za tiste, ki so leni), se igra zdi ogromna, z veliko za raziskovanje. Za zmago ni potrebno plačilo, vsaj doslej. Ampak sumim, da bo seveda potrebno nekaj mletja!
všeč mi je, da teče gladko, nima nobenih napak pri delovanju, ki sem jih videl, in grafika je popolna!🥰
Botworld Adventure RPG qhng
Botworld Adventure રોલ પ્લેઇંગ pslm
Odlična igra. Ocenil bi ga s 5 zvezdicami, če ne bi bilo nenehnega zaostajanja. To se dogaja predvsem okoli župana, ko se mu približam, se zaslon kar zatakne, čeprav slišim hrup v ozadju. Prosim popravi.
Botworld Adventure Igranje uloga gtn
Ta igra JE ZELO! Zakaj preprosto ne nasloviš "ŽELIŠ ZMAGATI, MORAŠ PLAČATI!! OJ, TUDI PO PLAČAJU BOŠ ŠE ŠE BOLJ BILO IZPOLNJEVANJE MISIJ"...?? Neumen in nezanesljiv nadzorni sistem, še huje? To prekleto NEVARNO OBMOČJE in je velik F "20 HRS TIMER". Zelo majhne posode za zdravljenje, čeprav jih ima nekaj, vendar je popolnoma NEDOSEGLJIV, preden vas zadene v svoj a$$ v domačem kraju. Dobesedno vas bodo sovražniki za vsakih 10 metrov preganjali do drugega sovražnika. Da ne omenjam NEUMNIH ŠEFOV na vsakem koraku!!
Ita zaostaja, ko grem k županu in sem tam obtičal, ne vem kaj naj.
Awful awful smeti smeti grozni smeti smeti😡
Krivulja nivoja je prevelika brušenje ni nikoli zabavno in način pridobivanja okvirjev botov je nezabaven, saj ne veste, kako jih dobiti
Ta igra je dobra..preprosta zgodba..toda na žalost ne vem, ali je bila moja težava s telefonom ali igra, saj je igra zamujala in se obtičala na neki točki za nekaj minut
Po posodobitvi je lik počasnejši..in nadzor se slabša..SOLO LIGA NI SMISLA
Mislim, da je to podcenjena igra in si zasluži ljubezen in spoštovanje, ki sem ju vložil v igro, prosim pomagajte ustvarjalcem s pozitivnimi ocenami in igranjem, lahko prilagodite, kdo ste, in obstajajo ljubki mali boti, s katerimi se borite , neverjetno je. v imenu igralcev se vam zahvaljujem, da ste ustvarili to igro in upam, da boste uživali v njej tako kot mi.
Jungle Marble Blast कैज़ुअल गेम cejs
Ok, ta igra je super. Popolnoma sem navdušen, veliko različnih botov, zanimiva trapasta (na dober način) zgodba, super je zabavno in nisem porabil niti centa. Kmalu bom kupil bojno prepustnico, če vam je všeč lažji, a zapleten rpg, je to super zabavno, prenesite!