Post by jeterpberziemar on Feb 20, 2022 21:40:40 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Hit \u0026 Knockdown 2022 version ▞▞▞
ekusbte
Kokotina
Hra bola v poriadku, ale nebolo ľahké uhádnuť, kam hodiť loptu
Táto hra nie je presná, raz rýchlo hodí loptu a nabudúce ju lobuje. Ak by som mohol, nedal by som žiadne hviezdy.
Hra je zábavná, ale mám pocit, že pri každej veci je oneskorenie asi pol sekundy a mám pomerne výkonný telefón strednej triedy. Je to frustrujúce pri výzvach založených na čase.
Je to veľká zábava...skvelá hra..jediný problém je, že ma stále vytáča uprostred hrania. Musím sa v ňom stále vracať! to je veľmi frustrujúce ☹️
Tak dráždivý čas a plytvanie hrou ......táto hra dáva falošné výsledky. Táto hra nevie, že 11 je väčšie ako 2. Keď som skóroval 11, zatiaľ čo iný hráč skóroval len 2, ukázalo sa, že prehrávam......a to nebolo prvýkrát. Táto aplikácia to urobila niekoľkokrát, potom som si myslel, že dám recenziu, aby som naučil technikov trochu matematiky, ktorí sú hostiteľmi tejto hlúpej hry......pozdravujem jej veľkosť....a jedinečnosť .Mám pocit, že jeho tvorcovia musia byť ďalšou aryabattou storočia...s tak skvelou matematikou...hlavu preč👏👏👌
AD... Vždy je to reklama... Áno, určite reklama.. Veľmi otravné...
Táto hra by sa mi páčila viac ako ktorákoľvek iná, ktorú som hral. Ale tie nonstop reklamy ma priviedli do šialenstva. Nevidím dôvod púšťať reklamu po každom jednom hraní. Myslím každú prekliatu hru.
je to velmi dobra hra ale fakt ma hneva ked zacne odznova, nemozem hrat jednu vec večne chcem vidiet pokrok
veľmi pomaly sa skaly musia zlepšovať rýchlejšie
hra je zle nastavená. plus chcem, aby ste mali čokoľvek okrem 3 hviezdičiek. ak to má urobiť. než ho nehodnotiť hviezdičkami. Ak chcete prejsť na ďalšiu úroveň, stačí povedať vymazať obrazovku.
Hit & Knockdown სპორტი jjos
Toto je zábavná hra v prvých niekoľkých úrovniach. Ale ako postupujete ďalej, úrovne sa stávajú NEMOŽNÝMI. Chcem pokračovať, ale 1 pokračovanie trvá 10 DNÍ. To nestojí za to, najmä ak sa vám nepodarí urobiť úroveň s pokračovaním. Úroveň 158 je NEMOŽNÁ. Nemôžem trafiť všetky plechovky, aj keď som ich použil veľa. Takže sa z toho stáva ŤAŽKÝ BOJ. Teraz neodporúčam hrať úrovne vzadu.
Veľmi zaujímavá hra. Mať nové úrovne, ktoré sa neopakujú. Úroveň obtiažnosti je dobrá. Neexistuje však podpora pre tvrdé úrovne. Pre ťažké úrovne by mala existovať určitá pomoc. ak uviaznete na úrovni, zostanete tam.
cool hra
Táto hra po určitej fáze úrovne výzvy nefunguje. Musíte sa vrátiť znova a znova
Kingdom Wars Strateginiai bhbo
공 던지기의 왕 스포츠 igm
Aj keď hru rád hrám, reklama, ktorá sa objavuje každé 2 hry, je otravná...
آمار و نابودی ورزشی fbt
Táto hra je nielen zábavná, ale môže vás tiež naučiť, kam hádzať loptičku a namieriť ju presne tak, aby ste použili čo najmenej loptičiek. Teraz, keby som mohol hádzať loptičku aj pomocou piatich prstov.
Je to dobrá hra, ale reklamy sú veľmi nepríjemné.. každú 1 minútu 1 reklama, ak máte šťastie, 1 minúta 2 reklamy..
zábavný karnevalový čas! takmer cítiť jedlo a počuť jazdy! zábavná hra
😡😡😡😡😡 Zakaždým ten istý inzerát, skúste ho zmeniť, ľudia sa možno tak ×××× nesklamú.
Táto hra je veľmi zábavná a dúfam, že je to príliš jednoduché na hranie pre každého reklama po 79 úrovniach.
Super hra
Áno, je to veľmi pekná hra na extra alebo denné časy, pretože táto hra vyčarí každý úsmev na tvári
Hra sa neotvára. Veľmi sklamaný
Хит и нокдаун Спортивные игры wut
Vážený vývojár, ospravedlňujeme sa príliš veľa reklám na ďalšie hry, takže môžete tieto hry opraviť a aktualizovať. Ľahko získať víťazov ďakujem S pozdravom, adrian
Je to taká dobrá hra
Táto hra je úplne fantastická. Je to dosť návykové a tiež stojí za každú sekundu hry. Každému, kto si to zahrá, to zaručujem.
Je to mega
zanavme
Milujte túto hru! Prešiel som všetkých 1000 úrovní a začal som odznova, dúfam a čakám na nové úrovne!! Vrelo odporúčame, ak máte radi výzvy.
je to dobrá zábava, ale niektoré etapy sú ex ťažké, uľahčite to, také bezpečné 452. vďaka